FAT PHILLS DINER

FAT PHILLS DINER lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 22 beoordelingen
18 aug 2019 om 16:56 wel lekker ,alleen jammer dat het broodje dik is. Dus zit je meer meel te eten dan vlees. Prijs kwaliteit verhouding klopt niet. Broodje is hooguit 6-8 euro waard.
11 aug 2019 om 17:37 Prijs/kwaliteit verhouding klopte niet. Drinken niet meegekregen. Langer dan één uur gewacht Deel vd bestelling niet meegerekend. Erg soppig, geen aanrader als bestelling
1 aug 2019 om 23:30 Bezorging was zeer snel. Had een hamburger en cheesefries besteld, welke beide goed smaakte! :)
26 jul 2019 om 22:34 De friet is erg zout. De portie aardappelkroketjes was erg weinig voor de prijs dat je betaald. De hamburger was lekker. Je betaald veel voor weinig.
11 jul 2019 om 21:40 Het eten was het wachten waard. Wil je voor all-the-way American fastfood gaan, dan zit je hier goed!
3 jul 2019 om 20:02 Broodje lekker, friet erg veel zout, coleslaw te veel mayonaise. Op zich niet slecht maar ontzettend duur voor wat je krijgt. Super klein bakje coleslaw voor 4,50€?! Ook jammer dat je verplicht bent broodje + friet + drankje te kiezen.
16 jun 2019 om 13:52 Friet prima, philly cheesesteak broodje was gay-ass gehakt. Cheese zat er ook niet op. Best prijzig voor een zacht broodje gehakt met jalapeno. Volgende dag natte stront sproeien. Topervaring.
6 jun 2019 om 21:25 Wat een aanwinst voor Amsterdam, niet normaal lekker! Duurt wel lang voordat het eten klaar is.
30 mei 2019 om 10:15 Ik blijf het vreemd vinden dat als de bezorgtijd 60 minuten is dat het eten niet klaar staat als de bezorger komt. 3 keer moest de bezorger een extra 20 minuten wachten voordat hij weg kon. Bijna 1.5 uur bezorgtijd is gewoon te lang
27 mei 2019 om 16:44 bezorgtijd is stip op de minuut...
27 mei 2019 om 16:16 They forgot to include my drink and sauces for the fries. Tried to call and ask for a refund but the phone number goes to someone's voicemail.
26 mei 2019 om 23:00 Anderhalf uur gewacht, alles was koud , patat smaakte naar karton en was ontzettend weinig nooit bestellen deze troep. Mini broodje + 3 frietjes en een paar aardappelkroketjes bijna 20 euro