FAT PHILLS DINER

FAT PHILLS DINER lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 28 beoordelingen
25 sep 2019 om 11:20 Heerlijk! Snel bezorgd en een geschikte maaltijd om lekker vol te zitten =)
20 sep 2019 om 15:41 Portie was niet normaal zo klein, beetje wat je van een kindermenu verwacht. Mozzarella sticks waren zo doorbakken dat de mozzarella er waarschijnlijk uit was gelopen. Doos was vies aan de onderkant. Niet voor herhaling vatbaar
11 sep 2019 om 14:23 The menu is designed to make you think of American foods/style. Last time I checked, Philly cheesesteak is made with STEAK, not ground beef for 12€ tho. A handful of “steak” fries (with ground beef) for 8.50€. Don’t waste your money! Absolute disappoint!
11 sep 2019 om 1:39 Heerlijk eten en een snelle bezorging!
6 sep 2019 om 19:32 Bestelling moest gewijzigd worden , telefoon stond uit en ben nooit terug gebeld .
18 aug 2019 om 16:56 wel lekker ,alleen jammer dat het broodje dik is. Dus zit je meer meel te eten dan vlees. Prijs kwaliteit verhouding klopt niet. Broodje is hooguit 6-8 euro waard.
11 aug 2019 om 17:37 Prijs/kwaliteit verhouding klopte niet. Drinken niet meegekregen. Langer dan één uur gewacht Deel vd bestelling niet meegerekend. Erg soppig, geen aanrader als bestelling
1 aug 2019 om 23:30 Bezorging was zeer snel. Had een hamburger en cheesefries besteld, welke beide goed smaakte! :)
26 jul 2019 om 22:34 De friet is erg zout. De portie aardappelkroketjes was erg weinig voor de prijs dat je betaald. De hamburger was lekker. Je betaald veel voor weinig.
11 jul 2019 om 21:40 Het eten was het wachten waard. Wil je voor all-the-way American fastfood gaan, dan zit je hier goed!
3 jul 2019 om 20:02 Broodje lekker, friet erg veel zout, coleslaw te veel mayonaise. Op zich niet slecht maar ontzettend duur voor wat je krijgt. Super klein bakje coleslaw voor 4,50€?! Ook jammer dat je verplicht bent broodje + friet + drankje te kiezen.
16 jun 2019 om 13:52 Friet prima, philly cheesesteak broodje was gay-ass gehakt. Cheese zat er ook niet op. Best prijzig voor een zacht broodje gehakt met jalapeno. Volgende dag natte stront sproeien. Topervaring.