FAT PHILLS DINER

FAT PHILLS DINER lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 63 beoordelingen
8 apr 2020 om 20:50 Bezorging was prima, al het eten behalve de tater tots waren super lekker. De “tater tots” waren gewone ordinaire aardappelkroketjes ipv geraspte aardappel koekjes. Tegenvaller
6 apr 2020 om 9:18 De burgers zijn OK, maar zeker niet super. Burger is een groot sloppy geheel wat een kleibal in je mond vormt. De bezorging was dramatisch. Restaurant dacht dat het eten afgeleverd was, wat niet waar was. Uiteindelijk met flinke vertraging afgeleverd.
3 apr 2020 om 15:50 Erg lekker! Vooral de Philly cheese sub en de mozzarella fries zijn favoriet!
2 apr 2020 om 14:18 Normaal haal ik het altijd af, maar de bezorging is ook erg goed. Ben echt een vaste klant, gaat niks boven een Philly cheese steak!! Begrijp ook niet alle klachten over het eten, bij mij is het tot nu toe altijd erg lekker en vers.
31 mrt 2020 om 21:39 Food was awesome and even on a busy night came pretty quick and hot. Burgers are awesome both chicken and beef can’t wait to order again.
28 mrt 2020 om 23:06 2 uurtjes gewacht!
28 mrt 2020 om 10:17 By far the best burgers in town. The unions rings and chicken wings are awesome too. I would highly recommend to try this place
22 mrt 2020 om 22:57 Het eten was erg lekker er stond dat het 55 minuten zou duren. maar het was er in 40 minuten super en de bezorger was erg vriendelijk
21 mrt 2020 om 9:48 Good burgers!
6 mrt 2020 om 0:01 Amazing burgers, we would definitely order again.
2 mrt 2020 om 15:42 good food, little bit shaken not stirred unfortunately forgot my FUZE TEA yes will order again next time
21 feb 2020 om 13:23 forgot to put bacon on my sandwich